Hakkımızda

Hakkımızda

      2008 yılında kurulan SERVER TIBBİ CİHAZLAR faaliyetlerine cerrahi alet sektörü ile başlamıştır. Cerrahi alet sektöründe gelişen ve değişen teknolojiyi takip ederek hizmet sunduğu iş ortaklarının ihtiyaçlarına cevap verme noktasında çözüm üreten bir Firma olmayı amaç edinmiştir. Bu amaç doğrultusunda ekibini her geçen gün güçlendirmekte ve AR-GE faaliyetlerine ciddi yatırımlar yapmaktadır.

       Firmamız Kuruluş itibari ile rigid endoskopi, flexible endoskopi, endoskopinin elektronik cihazları ve motor sistemlerinin satışının yanında teknik servis hizmetini de sunmaktadır. Kurulduğu günden bu güne teknik servis hizmetinin vermiş olduğu deneyim ve tecrübe sayesinde alanında her türden cihazı onarabilecek hatta yedek parça noktasında üretim yapar hale gelmiştir.

       Bu bilgi birikimini kendi cihazlarını üretmek amacı ile kullanmaya karar vermiş ve 2015 yılının başlarında AR-GE faaliyetlerine başlamıştır. Daha önceleri var olan ürünler üzerinde geliştirmeye ve onarıma dayalı olan AR-GE birimini üretim odaklı hale getirmiştir. 2017 yılı Mart ayında tüm testleri ile birlikte biten ve KBB alanında kullanılmaya başlayan Ülkemizin ilk yerli Endoskop cihazını geliştirmenin gururunu yaşamıştır.

     Kuruluşumuzun temel amacı üretim ve hizmet odaklı çözümler olması nedeni ile firmamız sürekliliği sağlamak için yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir.

Yaşam için sağlık, isabetli çözümler için SERVER TIBBİ CİHAZLAR

    Cart